«
2024-yilinda-deneyimlemeniz-gereken-en-iyi-10-gizem-oyunu-NVJiIbmA.jpg

2024 yılında oynamanız gereken en heyecan verici ve gizem dolu 10 oyunu keşfedin! Bu gizemli oyunlarla dolu listeyi kaçırmayın ve maceraya hazır olun.

Gizem oyunları, bulmacaları çözerek ilerlemeyi sevenler için eşsiz bir deneyim sunuyor. 2024 yılı itibariyle hem klasiklerin hem de yeni çıkan oyunların bulunduğu gizem türündeki oyunlar arasından en iyi 10 tanesini sizin için derledik.

Theif Gold

Theif Gold, Square Enix ve Thief Gold işbirliğiyle 1998 yılında piyasaya sürüldü. Usta hırsız Garrett’ı kontrol ettiğiniz bu birinci şahıs oyunu, 15 farklı göreviyle gizem severler için vazgeçilmez bir seçenek.

Dishonored

Dishonored

Dishonored, 2012 yılında Bethesda tarafından geliştirilen bir diğer popüler gizem oyunudur. Oyunda Corvo Attano’yu yönlendirerek katilleri bulmaya çalışırsınız. Özel güçlerinizi kullanarak zorlu görevleri üstesinden gelmeye çalışacağınız bu oyun, grafikleriyle de dikkat çekiyor.

Gloomwood

Gloomwood, New Blood Interactive tarafından 2022 yılında tanıtılan bir oyun. 1990’lı yıllarda geçen hikayesi ile dikkat çeken bu oyunda seviye seviye ilerleyerek zorlu gizemleri çözmeye çalışırsınız.

Hitman: World of Assassination

Hitman: World of Assassination

Hitman: World of Assassination, 26 Ocak 2023’te piyasaya sürüldü ve tüm platformlarda destekleniyor. Kiralık bir ajanı kontrol ettiğiniz bu oyun, doğru stratejilerle hedeflerinizi etkisiz hale getirmenizi gerektiriyor.

  • Mark of the Ninja
  • Splinter Cell: Chaos Theory
  • Metal Gear Solid: Master Collection
  • Metal Gear Solid 5
  • Deus Ex Human Revolution
  • Alien Isolation

 

Bir Cevap Yaz

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *