«
2024-yilinda-turkiyenin-en-gozde-otomobili-odulu-icin-finale-kalanlar-aciklandi-XmkcsVfG.jpg

Türkiye’de Yılın Otomobili 2024 Adayları!

Türkiye’de Yılın Otomobili 2024 Adayları!

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından her sene düzenlenen ve otomobil sektöründe büyük bir heyecan yaratan Türkiye’de Yılın Otomobili yarışmasının dokuzuncu ayağında finalistler belirlendi. Bu yıl 28 aday arasından sıyrılarak finale kalan 7 otomobil modeli merakla beklenen açıklama ile netlik kazandı.

Finalistler arasında yer alan modeller; BMW 5 Serisi, Chery Tiggo 8 Pro, Hyundai Ioniq 6, Mercedes-Benz E Serisi, Renault Austral, Togg T10X ve Toyota C-HR olarak duyuruldu. Bu modeller, otomotiv sektöründe deneyimli OGD üyelerinin titiz oylamaları sonucunda finale yükselmeye hak kazandı.

OGD Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Sandık, organizasyonun otomotiv dünyasında büyük bir heyecan yarattığını belirterek, “Yılın Otomobili” seçiminin her sene olduğu gibi bu yıl da büyük bir çekişmeye sahne olacağını ifade etti. Sandık, finalist modellerin üstün kalite ve özelliklere sahip olmalarının, üyeler arasında zorlu bir tercihe sebep olacağını vurguladı.

Ufuk Sandık, düzenlenecek olan “Yılın Otomobili” seçiminin sektörde heyecan yarattığını vurgulayarak, “Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da büyük bir çekişmeye sahne olacak. Hepsi birbirinden değerli otomobiller arasından seçim yapmak üyelerimizi zorlayacak.” şeklinde konuştu.

Bir Cevap Yaz

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *